Overslaan naar hoofdinhoud
Skip to Main Footer
OOAK Caesarstone Collection
Beleef de schoonheid
van de details

Ontdek de nieuwe
OOAK-collectie

Onze One of A Kind-collectie is ontworpen om u de schoonheid van details te laten ervaren. Met delicaat en nauwgezet marmereffect dat is geïnspireerd op de schoonheid van de minerale evolutie, biedt onze nieuwe collectie unieke ontwerpen in kwarts en porselein, gemaakt zodat u exclusieve ruimtes kunt creëren die uw persoonlijkheid weerspiegelen.

Zie uw aanrecht
tot leven komen

 • 544

  Auralux

  Nieuw Porselein Surface

  Een neutraal grijs met een rijk gedetailleerde korrelige structuur van kleine schelpen, korrels, aggregaten en onzuiverheden, versmolten tot een uitgebreide archaïsche textuur van ton sur ton fossielen. Warm grijs en cashew zijn doorspekt met kleine mosringen en donkerdere, met stenen gewassen streepjes, in Stone-afwerking.

 • 542

  Mosstone

  Nieuw Porselein Surface

  Een melkachtige kwartsbasis gemarmerd met gedempte salie en donkerdere mosinvloeden, die de beweging van de tijd over natuursteen vastleggen. Lichtere gebieden zijn versierd met levendige grote aggregaten, gejodeerde onzuiverheden en roestaders die warmte en diepte toevoegen aan dit vrolijke oppervlak, in de afwerking Stone.

 • 550

  Silvax

  Nieuw Porselein Surface

  Mistige klei creëert een tweekleurige aardeachtige basis omzoomd met zilvergrijs, waardoor het dichte lineaire uiterlijk van oude travertijn ontstaat, versterkt door kleine geoxideerde plasjes. Metallic accenten, lagen van fijn legering gesteente en romige strepen mengen zich in het neutrale palet, waardoor het een luchtige uitstraling krijgt, in Stone afwerking.

 • 543

  Marenstone

  Nieuw Porselein Surface

  Een droge neutrale basis doordrenkt met ivoor- en beige korrels, zoals fijne zanddeeltjes en gemalen schelpen die in de loop van duizenden jaren in een oeroude steen zijn veranderd. Gemêleerde highlights en bruine slijtplekken roepen het ruige uiterlijk op van een bescheiden sedimentgesteente, in de afwerking Stone.

 • 5144

  Rossa Nova

  Nieuw Kwarts Surface

  Een gebroken witte basis met de richtingsbeweging van aderpatronen uit de oudheid, als een herinnering aan glooiende landschappen, rustgevend in hun aardse tinten, subtiel getint met amberkleurige gradaties en diepe gouden accenten.

 • 5132

  Celestial Sky

  Nieuw Kwarts Surface

  Een crèmewitte achtergrond met een aderachtige deklaag van grijstinten, aardse bruintinten en groene ondertonen, die zich in alle richtingen uitstrekt als een organisch web, knisperend rond fijne spleten met een oerenergie die overgaat in moderne weelde.

 • 5152

  Goldfinch

  Nieuw Kwarts Surface

  Oogverblindende vergulde aderen golven over een puur witte basis, golvend in een dicht netwerk van warme aardse legeringen geaccentueerd door neutrale oxiden en gradaties van gebrand amber, als een weerspiegeling van het verschuivende zand van een door de wind geblazen landschap.

 • 5122

  Aterra Verity

  Nieuw Kwarts Surface

  Een kraakheldere witte basis doorweven met dunne lijnvormige indrukken van brons en koper op het bewolkte oppervlak in verschillende intensiteiten, als oude paden die van veraf worden bekeken, waardoor een kalme topografie ontstaat, rustgevend en gevuld met licht.

Gemaakt om
uw persoonlijkheid te onthullen

Het is in de details dat onze ware aard wordt onthuld. Via hen verwoorden we onze geschiedenis, brengen we ons wereldbeeld over en drukken we uit wie we zijn.

De nieuwe kwarts OOAK-collectie herdefinieert de taal van het marmereffect. Geïnspireerd door de evolutie van mineralen, introduceert het een tijdloze elegantie in uw huis. Onze porseleinen OOAK-collectie legt de details van de geschiedenis van de aarde vast en fungeert als een canvas voor de tijdloze schoonheid die in steen wordt gevonden.

Een collectie die is gemaakt om een thuis te weerspiegelen dat net als uzelf aanvoelt.
De OOAK-collectie van Caesarstone
Beleef de schoonheid van de details.

Ontdek nieuwe afwerkingen
en naadloze ontwerpen

 • In-Sync

  De unieke In-Sync-technologie van Caesarstone maakt continuïteit mogelijk over het lichaam, het oppervlak en de rand, waardoor de authentieke esthetiek van de steen wordt verbeterd. Het naadloze ontwerp wordt bereikt door pure ruwe mineralen van verschillende korrelgroottes in elke porseleinen plaat te mengen.

 • Zijde

  Zijdezacht met een warme glans en een zacht, soepel gevoel. Zijden afwerking bedekt het oppervlak met een glinsterende overlay. Het licht glijdt er zachtjes overheen, waardoor een luxe uitstraling ontstaat die een dimensie van zachtheid en comfort toevoegt.

  Meer informatie
 • Steen

  Zacht aanvoelend met een aangename uitstraling, Stone-afwerking heeft de sfeer van een verweerde rots die geruststellend en echt authentiek is. De satijnachtige glans heeft slechts een licht reliëf en is onregelmatig in diepte, zoals de rustgevende aanraking van een halfgladde steen.

  Meer informatie