Overslaan naar hoofdinhoud
Skip to Main Footer
Style Stories
Next
Vorige

Traditionele stijl: Een duurzaam meesterwerk:

Deze ontwerpstijl draait om visuele rijkdom en een veelheid aan details, gerangschikt in heerlijke grootsheid. 

Leer alle ontwerpstijlen kennen om uw persoonlijke favoriet te bepalen

Wat is de traditionele ontwerpstijl?

De traditionele ontwerpstijl, die zijn oorsprong vindt in de paleizen van de Europese elite uit het begin van de 20ste eeuw, schept een beeld van pracht, weelde en luxe.

Vaak ook klassiek genoemd, zijn ruimtes die in een traditionele stijl zijn ontworpen zwaar beladen met romantische accenten van zorgvuldig gekozen accessoires die een dramatische diepte geven.

Zorgvuldig en volwassen, wordt deze ontwerpstijl gekenmerkt door visuele rijkdom, rijp met meerdere items en zwaar met texturen die samenvloeien voor een perfecte grootsheid.

Typische kleuren

Het typische traditionele kleurenpalet combineert flitsen van goud met neutrale, romige tinten van licht beige, delicate toetsen van zwart, rijk bordeauxrood, zachte grijzen en blauwen in lichte en koninklijke tinten.

  • Lichtblauw

  • Beige

  • Zwart

  • Bordeaux

  • Goud

  • Grijs

Bijpassende materialen

De traditionele stijl vraagt om gouden en koperen accenten, massief hout, zware brokaten en kunstig bedrukte stoffen die een visuele rijkdom creëren.

Ga naar onze interactieve visualisator

Voorgestelde inrichting

Kristallen kroonluchters en rijkelijk bewerkt houtwerk creëren de statige sfeer van de traditionele ruimte, ingericht met grote, weelderige en op comfort geïnspireerde elementen, vitrinekasten met glazen puien en gestileerde kroonlijsten die de verbinding tussen muren en plafonds versieren.

Hebt u uw persoonlijke stijl bepaald?

Laten we andere interieurstijlen verkennen

Alle stijlverhalen